LinkedIn Şirket Sayfalarına Direkt Mesajlaşma Özelliği Geliyor
Yazar: Editör 28.06.2024 191 0
Paylaş

Profesyonel ağ platformu LinkedIn, kullanıcı deneyimini geliştirmeye yönelik yeni bir özellik sunuyor. Artık LinkedIn kullanıcıları, şirket sayfalarına doğrudan mesaj gönderebilecekler.

LinkedIn Sayfalarına Direkt Mesajlaşma Özelliği Nedir?

LinkedIn, kullanıcıların şirket sayfalarıyla daha etkin iletişim kurabilmeleri için "Mesaj Gönder" butonunu devreye alıyor. Bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar, şirket sayfalarına direkt mesaj gönderebilecekler.

Nasıl Çalışacak?

Kullanıcılar, LinkedIn şirket sayfalarında yer alacak "Mesaj Gönder" butonuna tıklayarak, Demo Talebi ve Kariyer gibi önceden belirlenmiş konu başlıkları arasından seçim yaparak mesajlarını iletebilecekler. Şirketler, gelen mesajları hem sayfa yönetici görünümünden hem de kişisel gelen kutularından takip edebilecekler. Ayrıca, şirketler istedikleri zaman sayfa ayarlarından "Mesaj Gönder" butonunu devre dışı bırakabilecekler.

Yeni Özelliğin Avantajları

Bu yeni mesajlaşma özelliği, LinkedIn kullanıcıları ile şirketler arasında daha hızlı ve doğrudan bir iletişim kanalı sağlayacak. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, şirketlerle daha kolay iletişim kurabilecek, bilgi talebinde bulunabilecek ve iş başvurularını iletebilecekler. LinkedIn’in bu yeni özelliği kademeli olarak tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Sonuç

LinkedIn, şirket sayfalarına direkt mesajlaşma özelliği ile kullanıcıların şirketlerle daha etkin ve hızlı bir şekilde iletişim kurmalarını sağlıyor. Bu yenilik, profesyonel ağ platformunun kullanıcı deneyimini artırma hedefinin bir parçası olarak dikkat çekiyor.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın