Instagram, İçerik Üreticilere Yeni Rehber Bölümü Sunuyor
Yazar: Editör 03.10.2024 182 0
Paylaş

Instagram, içerik üreticilerin daha etkili ve ilgi çekici paylaşımlar yapmalarına yardımcı olacak yeni bir rehber bölümü kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Bu yeni özellik, platformdaki içerik üreticilere önemli ipuçları sunarak, takipçi kitlelerini büyütmelerine ve Instagram'ın algoritmasını daha iyi anlamalarına yardımcı olacak.

Instagram'dan İçerik Üreticilere Özel Rehber: Profesyonel Pano

Instagram, içerik üreticilerine yönelik yeni adımlar atmaya devam ediyor. Profesyonel pano içerisine eklenen bu yeni bölümde, platformun içerik öneri algoritması göz önünde bulundurularak stratejik bilgiler paylaşılıyor. İçerik üreticileri için hazırlanan bu bölümde, hedef kitleye ulaşmayı kolaylaştıracak ipuçları ve paylaşımlarının daha fazla ilgi görmesini sağlayacak stratejiler sunuluyor. Yakında tüm kullanıcılara açılacak olan bu rehber, içerik üretim sürecini daha verimli hale getirmeyi amaçlıyor.

Yapay Zeka ile Üretilen İçerikler İçin Yeni Etiketleme Sistemi

Instagram, kısa bir süre önce yapay zeka ile üretilen içeriklere “Made with AI” ibaresi eklemeye başlamıştı. Ancak, bu sistem bazı hatalar içeriyordu ve yapay zeka ile üretilmemiş içeriklerde de bu ibare görünmeye başladı. Bu durum kullanıcılar arasında tepkiyle karşılandı ve Meta, bir güncelleme yaparak “AI info” ibaresini kullanmaya başladı. Artık Instagram, yapay zeka kullanıldığını algıladığı ya da düşündüğü içeriklerde bu yeni etiketi kullanarak daha doğru bilgi vermeyi hedefliyor.

Kaynak : https://creators.instagram.com/blog/best-practices-for-creators

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın