Google'ın Yeni Circle to Search Özelliği ile Video Araması Yapılabilecek
Yazar: Editör 01.10.2024 153 0
Paylaş

Google, yapay zeka destekli Circle to Search özelliğini genişletmeye hazırlanıyor. APK sızıntılarından elde edilen bilgilere göre, Circle to Search sadece görselleri değil, artık videoları da arayabilecek. Bu yenilik, video içeriğine hızlı ve kolay erişim sağlamak isteyen kullanıcılar için önemli bir adım olacak.

Circle to Search Video Araması Nasıl Çalışacak?

Circle to Search özelliği, uyumlu cihazlarda aktif hale getirildiğinde, kullanıcılar aramak istedikleri nesne ya da kişiyi bir daire içine alarak Google üzerinde arama yapabiliyor. Şimdi ise bu özellikle videolar üzerinde arama yapılabileceği ortaya çıktı. Google APK parçalama yöntemiyle ortaya çıkarılan bu özellik, Android Google uygulamasının yeni sürümünde kullanıcılara sunulacak.

2024’te Video Arama Özelliği Geliyor

2024 yılının başlarında resim arama yeteneğine sahip olan bu özellik, yeni bir güncelleme ile video arama yeteneği kazanacak. Circle to Search, ekranda görünen videoları tanıyacak ve kullanıcıya "Bu videoyu ara" şeklinde bir seçenek sunacak. Bu yeniliğin, Google ve Samsung iş birliğiyle geliştirilen Samsung Galaxy S25 serisinin çıkışıyla birlikte daha da yaygınlaşacağı tahmin ediliyor.

Sosyal Medya Entegrasyonu Bekleniyor

Circle to Search’ın video arama özelliğinin sosyal medya platformlarında nasıl çalışacağı merak konusu. Özellikle YouTube, Instagram ve TikTok gibi video tabanlı platformlarda bu özelliğin etkili olacağı düşünülüyor. Ancak henüz Google tarafından bu konuda resmi bir açıklama yapılmadı.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın