Google E-Tablolar'a Gelen Yeni Özellik ile Otomatik Tablolar Oluşturmak Artık Çok Kolay
Yazar: Editör 16.08.2024 112 0
Paylaş

Google, E-Tablolar kullanıcıları için son derece pratik bir yeniliği duyurdu. Bu özellik, sık sık tablo oluşturan kullanıcıların işlerini kolaylaştıracak şekilde tasarlandı ve Eylül ayından itibaren tüm kullanıcılara sunulacak.

Google E-Tablolar'a Otomatik Tablo Oluşturma Özelliği Geliyor

ABD merkezli teknoloji devi Google, popüler hizmetlerinden biri olan E-Tablolar’a kullanıcıların işlerini hızlandıracak yeni bir özellik ekledi. Bu yeni özellik, sık sık tablo oluşturmak zorunda kalan kullanıcıların hayatını oldukça kolaylaştıracak. Özellikle karmaşık satır ve sütunları elle biçimlendirmek zorunda kalan kullanıcılar, artık bu işlemi otomatik hale getirebilecekler.

Google’ın yaptığı resmi açıklamaya göre, E-Tablolar'a eklenen bu yeni özellik, karmaşık satırları hızlıca biçimlendirip bir tabloya dönüştürecek. Böylece kullanıcılar, manuel tablo oluşturma sürecini tamamen ortadan kaldırabilecekler. Üstelik bu yenilik, oluşturulan tablonun ön izleme sürümünü görüp, gerekli durumlarda düzenleme yapma imkanı da tanıyacak.

Eylül Ayında Tüm Kullanıcılara Ulaşacak

Google’ın duyurduğu bu özellik şu an için dağıtım aşamasında. Dağıtım süreci tamamlandığında, 4 Eylül tarihi itibarıyla tüm Google E-Tablolar kullanıcıları bu yenilikten faydalanabilecek. Bu da demek oluyor ki, birkaç hafta içinde otomatik tablo oluşturma aracı tüm kullanıcılara sunulmuş olacak.

Paylaş
Hiç Yorum Yapılmamış
Yorum Yapabilmek İçin Üye Girişi Yapın